Loodgieter Brussel

Loodgieterij ontstopping onderhoud verwarmingketel in Brussel

Een oerdegelijke loodgieter Brussel nodig in de regio Brussel voor uw sanitair? Ze zijn zeldzaam, maar ze bestaan! Loodgieter sos express verzorgt de levering, installatie en onderhoud van uw centrale verwarmingketel en ontstoppingsdienst sanitair!

loodgieter brussel

Loodgieter sanitair Brussel

ONTSTOPPING DIENST REGIO BRUSSEL
Geurhinder? Water in uw gootsteen na de afwas? Weigert uw toilet of afwasmachine te werken? Kalkaanslag? Leiding verstopt? De oplossing?Loodgieter sanitair Brussel sos express ontstopping dienst uit Brussel natuurlijk!
loodgieter sanitair brussel

RIOLERINGSWERKEN IN LOODGIETER BRUSSEL

Stinkt het in uw huis naar een rioolput? Krijgt u het water niet meer uit uw bad? Dan is er een probleem met uw afvoerleidingen of uw riolering. Erg vervelend natuurlijk. Loodgieter sos express spoort het probleem voor u op!
rioleringswerken

ONTSTOPPING, RIOLERING, LEKDETECTIE

Hangt er een rioolgeur in uw huis? Is uw toilet verstopt? Blijf het water in uw bad? Krijgt u hetafwaswater niet uit uw gootsteen? Heeft u last vanvochtplekken in uw muren, plafond of vloer? Doet uw afwasmachine het niet meer?

Waarschijnlijk is uw riolering, leiding of afvoer ontstopt. Met een camera gaan we op onderzoek uit.We verhelpen uw probleem altijd dezelfde dag nog indien mogelijk. werken met hogedrukreinigers voor de brede leidingen, en met mechanische veren voor de smallere. Zit u met een lek? Via onze handigelekdetectie vinden we gegarandeerd uw lekkage en lossen we dit.Is het nodig dat we enkele stenen moeten verwijderen? Dan plaatsen we die nadien terug zoals het was! We zorgen ervoor dat u nadien geen last meer heeft!

ontstopping-riolering-lekdetectie

CENTRALE VERWARMING
U kan op sos express rekenen voor het installeren,onderhouden en herstellen van uw centrale verwarming in Brussel.. Onze gespecialiseerde loodgieters hebben een oplossing voor elk probleem!

Als u zelf een nieuwe ketel plaatst, loopt u het risico dat u garantie vervalt als er iets fout gaat. Een storing, een lekkage of een installatie, het is een kolfje naar de hand van loodgietersbedrijf. Heeft u geen warm water meer? Weet u niet welke cv-ketel te kiezen? Moeten de leidingen aangepast worden? Wij geven u met plezier de nodige informatie.

75% van uw energiekosten gaan naar verwarming. Een goed onderhouden cv-ketel zorgt voor meer comfort, energie-efficiëntie en veiligheid. En betaalt zichzelf terug!

centrale verwarmingketel

 

0493/50.50.50
Summary
loodgieterij
User Rating
4 based on 10 votes
Service Type
loodgieterij
Provider Name
SOS EXPRESS,
Louizalaan 66,Loodgieter,Brussel-1000,
Telephone No.+32493505050
Area
Brussel
Description
Loodgieter Brussel, nodig sanitair? Loodgieterij verzorgt levering, depannage, installatie en onderhoud van uw centrale verwarming en sanitair in Brussel.
Call Now Button